Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@08:54:55 GMT

چرا آب بیشتر مناطق اصفهان قطع است؟

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۰۸۱۹۲

چرا آب بیشتر مناطق اصفهان قطع است؟

ایسنا/اصفهان معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: با وجودی که مخازن ذخیره آب در اصفهان آبگیری می‌شود، اما به دلیل افزایش مصرف، اکنون نسبت مصرف به تولید آب با یکدیگر برابر نیست که این موجب افت فشار و قطعی آب در برخی مناطق اصفهان شده است.

ناصر اکبری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره افت فشار و قطعی آب در برخی مناطق اصفهان طی سه روز گذشته و گلایه شهروندان نسبت به این موضوع، اظهار کرد: دلیل قطعی و یا افت فشار آب در برخی مناطق اصفهان گرمای شدید هوا و افزایش مصرف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: در دمای بیش از ۳۵ درجه، هر یک درجه افزایش دمای هوا، سه درصد مصرف آب را بالا می برد که طی چهار روز گذشته دمای هوای اصفهان بین ۴۰ تا ۴۲ درجه بود و با توجه به تداوم این شرایط در روز جاری، اصفهانی ها با قطعی و یا افت فشار آب مواجه هستند.

معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با پیش بینی اینکه با بارش های پیشرو از فردا دمای هوا اندکی کاهش یابد، تاکید کرد: در شرایط فعلی سعی در تامین آب طبقات پایین را داریم، البته ممکن است در برخی ساعات گرم روز طبقات پایین نیز با قطعی آب مواجه شوند، اما با آبرسانی سیار مشکل شهروندان را حل می کنیم.

وی افزود: با وجودی که مخازن ذخیره آب در اصفهان آبگیری می شود، اما به دلیل افزایش مصرف، اکنون نسبت مصرف به تولید آب با یکدیگر برابر نیست که این موجب افت فشار و قطعی آب در برخی مناطق اصفهان شده است.

سرپرست روابط عمومی شرکت اب و فاضلاب استان اصفهان نیز در این باره به ایسنا، توضیح داد: دلیل قطعی و یا افت فشار آب در اصفهان گرمای شدید هوا و بالارفتن مصرف آب است.

مجید حبیبیان گفت: با توجه به کمبود اصفهان در منابع تامین آب، مخازن خالی می شود و فشار شبکه افت می کند و که این موجب قطعی آب در برخی مناطق اصفهان شده است.

وی با بیان اینکه در صورت درخواست مناطق آبرسانی سیار خواهیم داشت، افزود: مناطق ۴ اصفهان، ملک شهر و ... با افت فشار آب مواجه هستند.

سرپرست روابط عمومی شرکت اب و فاضلاب استان اصفهان تاکید کرد: با کاهش دمای هوا، میزان مصرف و تولید آب اصفهان متعادل خواهد شد.

وی گفت: برای تامین آب شهروندان اصفهانی، چاه های اضطراری با تاییدیه بهداشت در مدار قرار دارند، همچنین تصفیه خانه باباشیخعلی با حداکثر ظرفیت خود در مدار است.

حبیبیان توضیح داد: با افزایش دمای هوا حدود ۱۶ مترمکعب بر ثانیه نیاز سامانه آبرسانی اصفهان بزرگ است، اما این سامانه تنها توان تولید ۱۱ مترمکعب بر ثانیه را دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی قطعی آب آب شرب قطعی آب در برخی مناطق اصفهان فاضلاب استان اصفهان افت فشار آب دمای هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۸۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به کشاورزان ۳۱ استان با ورود سامانه بارشی جدید

به گزارش «تابناک»، براساس آخرین اطلاعات سازمان هواشناسی، امروز (۹ اردیبهشت) در جنوب کرمان، شمال و شرق هرمزگان، جنوب فارس و جنوب سیستان و بلوچستان رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی شده است.

بارش‌ها در هرمزگان، سیستان و بلوچستان و جنوب استان کرمان همچنان ادامه دارد و ممکن است موجب بروز سیلاب شود.

فردا در برخی ساعات در مناطقی از غرب، ارتفاعات زاگرس و ارتفاعات البرز مرکزی بارش‌های پراکنده روی می‌دهد و دیگر مناطق کشور جو آرامی دارند. روز سه‌شنبه با ورود سامانه بارشی از غرب کشور به‌تدریج بارش‌ها در استان‌های ایلام، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی، لرستان، چهارمحال و بختیاری و خوزستان به‌صورت رگبار باران همراه با رعدوبرق و وزش باد آغاز می‌شود.

روز چهارشنبه سامانه بارشی در غرب و جنوب غرب کشور تقویت شده و گستره فعالیت آن جنوب و بخش‌هایی از مرکز کشور را در برمی‌گیرد.

روز پنجشنبه فعالیت سامانه بارشی در نیمه غربی، مرکز و نیمه جنوبی ایران ادامه دارد. طی سه روز آینده در نوار شرقی کشور وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. همچنین در ۳ روز آینده شرق و جنوب خلیج‌فارس مواج است.

رگبار پراکنده در برخی مناطق جنوبی کشور

همچنین، امروز در ارتفاعات کرمان و برخی مناطق بوشهر و غرب هرمزگان رگبار پراکنده باران، گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی و برای فردا در اکثر مناطق کشور جو آرامی پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران امروز (۹ اردیبهشت) صاف تا کمی ابری، گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد و فردا دوشنبه (۱۰ اردیبهشت) صاف تا کمی ابری و در بعضی ساعت‌ها وزش باد، گاهی افزایش باد با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

دیگر خبرها

  • هشدار به کشاورزان ۳۱ استان با ورود سامانه بارشی جدید
  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • افت شدید فشار آب شهرستان رودبار، امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پشت صحنه پیامک «آبفا»
  • ترک مصرف کافئین با ۲ روش ساده
  • کلید اصلی کاهش وزن مشخص شد!
  • سامانه بارشی جدید در راه اصفهان/ هوا گرم‌تر می‌شود
  • گذر امواج ناپایدار با تندباد و بارش پراکنده از اصفهان/تداوم روند افزایشی دمای هوا در استان
  • اعتیاد به کافئین را بی دردسر ترک کنید