Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای شورای شهر اصفهان بر لزوم تدوین طرحی جامع برای مقابله با آلودگی‌ هوا، آب، خاک، آلودگی‌های صوتی، بصری و نظارت دقیق بر رعایت استانداردهای زیست‌محیطی تأکید کردند. ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۸ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، بیست‌ودومین جلسه علنی شورای شهر اصفهان امروز با حضور اکثریت اعضای این شورا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب‌رئیس شورای شهر اصفهان در نطق میان دستور خود در این جلسه علنی با بیان اینکه توجه به مصرف آب و مدیریت آب امری لازم و ضروری است، اظهار داشت: در هر صورت مدیریت آب نمادی از مدیریت توسعه در کشور است و اگر درصدد معرفی ایران به‌عنوان یک کشور توسعه‌یافته هستیم باید به مدیریت آب توجه داشته باشیم.

علیرضا نصر اصفهانی بیان کرد: براساس اخبار واصله شرایط ما خوب نیست و با توجه به کاهش نزولات آسمانی در حال حاضر وضعیت خوبی را در کشور و به‌ویژه در استان اصفهان و در شهر اصفهان نداریم، مسئولان باید شفاف، روشن و باصداقت در این زمینه با مردم صحبت کنند و مشکلات را با صراحت هرچه تمام با مردم در میان بگذارند.

وی با بیان اینکه باید مردم را در صرفه‌جویی این نعمت الهی به مشارکت بطلبیم، گفت: امروز رفتار ما با مصرف آب یک رفتار صرفه جویانه نیست و رفتارهای ما همانند رفتارهای دوران آبسالی است و باید تمام اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهیم.

نایب‌رئیس شورای شهر اصفهان با تأکید بر اینکه امروز از آب به‌عنوان طلا یاد می‌شود، بیان کرد: امروز از نفت به‌عنوان طلای سیاه، فضای سبز به‌عنوان طلای سبز، زباله به‌عنوان طلای خاکستری و از آب به‌عنوان طلای آبی یاد می‌شود و باید این طلای آبی را قدر بدانیم و علاوه بر رعایت مصرف آب در زندگی خود در راستای ارائه آموزش‌های لازم به شهروندان در رعایت مصرف آب تلاش کنیم.

وی گفت: از دوستان در صداوسیمای مرکز اصفهان و یا به‌نوعی از صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، مسئولان و متولیان امور تبلیغات و دوستان در شرکت آب‌وفاضلاب درخواست می‌کنم نسبت به ارائه آموزش‌های لازم به شهروندان در این زمینه مبادرت کنند، چراکه اگر امروز در مصرف این طلای گران‌بها صرفه‌جویی نکنیم، در آینده با مشکلات متعددی مواجه می‌شویم و ندامت آینده برای ما سودی ندارد.

نصراصفهانی با اشاره به‌ضرورت استفاده از بخش خصوصی و تحقق انداختن فرش قرمز زیر پای بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی خاطرنشان کرد: با توجه به این امر که توقعات و انتظارات شهروندان روزبه‌روز افزایش پیدا می‌کند و اصفهان مسیر توسعه را طی می‌کند، برای طی این مسیر باید از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در پروژه‌های مختلف شهری در جهت توسعه شهر استفاده کنیم.

وی با تأکید بر اینکه استفاده از بخش خصوصی برای پاسخگویی به نیازهای شهر ضرورتی انکارناپذیر است، اضافه کرد: اگر امروز بخواهیم پاسخگوی شهروندان در عرصه‌های مختلف باشیم باید بخش خصوصی را به‌صورت جدی به کمک بطلبیم و با فضاسازی برای بخش خصوصی و با ورود به یک معامله برد-برد شرایطی را برای توسعه شهر و روان شدن اقتصاد شهر فراهم کنیم.

نایب‌رئیس شورای شهر اصفهان با بیان اینکه تقابل با آلاینده‌های زیست‌محیطی ضرورت انکارناپذیر شهر است و غفلت نسبت به این موضوع ممکن است آینده زیان‌باری را برای ما و شهر رقم بزند، تصریح کرد: اخبار موجود در این زمینه گویای این است که شرایط ما در شهر اصفهان شرایط خوبی نیست و در برخی از زمان‌ها میزان آلایندگی در شهر اصفهان از تهران با آن جمعیت و وسعت بیشتر بوده است، مرکز سنجش هوا این هشدار را به ما داد که وضعیت اصفهان در روزهای بحرانی به‌مراتب بدتر از وضعیت تهران و سایر کلان‌شهرها بود.

وی ادامه داد: تردد و حرکت روزانه بیش از یک‌میلیون و 100 هزار وسائط نقلیه و به‌صورت مشخص حدود 600 هزار اتومبیل و 500 هزار موتورسیکلت در شهر پیامدی به غیر از آلایندگی ندارد و امیدوارم تمام متولیان امر در شهر و استان به این مهم توجه داشته باشند و زمینه‌هایی را فراهم کنند که بتوانیم در تقابل با آلاینده‌های زیست‌محیطی بیش از گذشته توفیقاتی را کسب کنیم.

توجه به استفاده از ظرفیت زنان

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر اصفهان در نطق میان دستور خود با اشاره به موضوع زنان، فضاهای شهری و عدالت اجتماعی اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که مدیریت شهری باید آن را مدنظر قرار دهد، توجه به حضور همه گروه‌های ذی‌نفع در شهرها و فضاهای آن‌ها در تمام ارکان مدیریتی و برنامه‌ریزی خود است که این خود از مصادیق بسیار مهم عدالت اجتماعی است.

شیرین طغیانی با اشاره به مبحث عدالت اجتماعی افزود: موضوع عدالت اجتماعی از دیرباز مورد توجه جوامع بشری، دانشمندان و ادیان الهی بوده؛ اگرچه حساسیت به آن در جوامع در دوره‌های مختلف متفاوت بوده اما امروزه به یکی از مهم‌ترین چالش‌های جوامع بشری تبدیل‌شده است.

وی گفت: به صورتی که امروز ریشه بسیاری از چالش‌ها و مشکلات به نابرابری اجتماعی و فقدان عدالت اجتماعی بازمی‌گردد و مسلماً یکی از مصادیق این نابرابری‌ها در فضاهای شهری خود را نشان می‌دهد.

رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: اگر فضاهای شهری با نمودی از کیفیت زندگی شهروندان بر پایه ساختارهای محیطی، فرهنگی و اجتماعی به شمار رود، با کاوش در آن‌ها به‌عنوان جزئی از کلیت شهر یا جامعه می‌توان به دیدگاه روشنی در این ارتباط دست یافت.

وی خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که حضور مردم در عرصه‌های شهری به نحوه سازمان‌دهی و مدیریت فضاها بستگی دارد و این نوع از مدیریت می‌تواند تعیین‌کننده الگوهای رفتاری در فضاهای شهری و زندگی اجتماعی در شهرها باشد.

طغیانی گفت: درواقع یکی از مهم‌ترین ابزارهای سنجش کارایی و اهمیت شهرها، وجود فضاهای عمومی مؤثر و کارآمد برای تمام شهروندان بوده و این در حالی است که شهرهای معاصر و به‌تبع آن فضاهای عمومی شهری غالباً براساس نیازها و الگوهای رفتاری تمام اقشار اجتماعی و به‌خصوص زنان شکل نگرفته‌اند.

مشارکت عمومی در حفظ محیط‌زیست در جامعه نهادینه شود

نایب‌رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: مشارکت عمومی در حفظ محیط‌زیست در جامعه باید نهادینه شود و نظارت دقیق بر استانداردهای زیست‌محیطی امری لازم و ضروری است.

امیراحمد زندآور در نطق میان دستور جلسه علنی شورای شهر اصفهان با بیان اینکه بزرگداشت پیروزی انقلاب و یوم اللّه 22 بهمن به معنای بزرگداشت آرمان‌های اسلامی و اعتقادات دینی است که جوهره انقلاب را تشکیل می‌دهند، تصریح کرد: حضور آگاهانه درصحنه‌هایی این‌چنین از مصادیق پاسداری از ریشه‌های انقلاب است.

وی با تأکید بر اینکه اصفهان در موضوع کیفیت زیست شهری از انواع آلودگی‌های زیست‌محیطی، آلودگی صوتی، آبی و خاکی و آلودگی هوا رنج می‌برد، گفت: ریزگردهای تالاب گاوخونی حاوی عناصر سنگین سرب و جیوه و برپا ماندن اراضی شرق اصفهان و افزایش بیماری‌های سرطان و ام. اس و حرکت جریان عمده آلاینده‌ها در مسیر بادهای غرب به شرق دربرگیرنده آلاینده‌های کوره قدیمی ذوب‌آهن، فولاد مبارکه و سیمان سپاهان و سیمان اصفهان، ضعف در تفکیک و بازیافت پسماندهای خانگی، صنعتی و بیمارستانی و همچنین نامناسب بودن سرانه فضای سبز شهری از مشکلات اصفهان است.

نایب‌رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: آموزش و فرهنگ‌سازی و توسعه راهکارها و ایجاد فناوری‌های کاهنده آلودگی‌ها و مدیریت صحیح مهار آلودگی شهری و کاهش مصرف انرژی، آب، پسماند و تفکیک در مبدأ و ساماندهی فعالیت‌های آلاینده و طراحی منظر شهری با گیاهان کم‌آب می‌‌توانند ازجمله راهبردها برای کنترل موضوع باشند.

وی با اشاره به سیاست‌های مؤثر در جهت ارتقا کیفیت زندگی شهری بیان کرد: مشارکت عمومی در حفظ محیط‌زیست، رعایت تقسیم وظایف و نقش دستگاه‌های مختلف متولی در این موضوع، لزوم تهیه طرح جامع برای مقابله با آلودگی‌های مختلف هوا، آب، خاک، صوتی، بصری و نظارت دقیق بر رعایت استانداردهای زیست‌محیطی باید موردتوجه قرار بگیرد.

زندآور افزود: همچنین تمام سمن‌ها باید توانمندی‌های خود را در جهت ارتقا کیفیت زیست‌محیطی به کار گیرند و حمایت از محلات و مناطقی که مسائل زیست‌محیطی را تشویق می‌کنند نیز باید در دستور کار قرار بگیرد.

وی بیان کرد: نظارت دقیق بر رعایت استانداردهای زیست‌محیطی، جذب سرمایه بخش خصوصی برای تأمین فناوری‌های بازدارنده آلودگی هوا، مدیریت جمع‌آوری، حمل و بازیافت پسماند به بهترین شکل، استفاده از فرهنگ‌سرا و کانون‌ها به‌عنوان مراکز فرهنگ‌سازی و آموزش زیست‌محیطی، بررسی و اجرای طرح بازیافت نخاله‌های ساختمانی، حفظ و نگهداری از باغات و فضای سبز شهر، توجه به حفظ بافت طبیعی و تاریخی باغات و کوچه‌ها به‌ویژه منطقه ناژوان و استفاده از انرژی‌های نو در تأمین انرژی منازل و بخش‌های تجاری باید در دستور کار قرار بگیرد.

به گزارش تسنیم، افزایش مسافر و تشویق شهروندان در استفاده از سیستم حمل‌ونقل عمومی، توسعه کمی و کیفی ناوگان و متناسب‌سازی ایستگاه‌ها، روان‌سازی ترافیک، کاهش آلودگی هوا و بهبود محیط‌زیست، متناسب‌سازی ایستگاه‌های موجود در سطح شهر، فراهم‌سازی نصب ایستگاه‌های اتوبوس شهری به تابلوهای زمانی مبدأ و مقصد و خطوط تجهیز، استفاده از کارآفرینان به نام اصفهان در مدیریت شرکت‌های وابسته به شهرداری، استفاده از توان کارآفرینان و فعالان اقتصادی اصفهان در مدیریت شرکت‌های زیرمجموعه و لزوم حمایت از اجرای طرح موقت ساماندهی زنان آسیب‌دیده اجتماعی ازجمله تذکرات امروز اعضای شورا بود.

انتهای پیام/ ع

R41346/P1494/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۱۱۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است

اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان در روز شوراها با میزبانی از استاندار و فرماندار بر همدلی، وحدت میان مدیریت شهر، استان و شورا در راستای رفع مشکلات شهر و استان تاکید کردند و خواستار حمایت و پیگیری مدیریت استان برای افزایش اختیارات شوراها و تحقق قانون مدیریت واحد شهری شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_در صدوسی‌امین جلسه علنی شورای ششم میزبان استاندار و فرماندار اصفهان بودند و در این جلسه به بیان دغدغه‌های خود پرداختند.

عباس حاج‌رسولی‌ها، رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به نامه حضرت امام خمینی (ره) پیرامون اهمیت شکل گیری شوراها اظهار کرد: به دلیل وقوع جنگ تحمیلی، قانون شوراها اجرا نشد.

وی افزود: در شورای اول ۲۳ وظیفه برای شورا احصا شد، اما امروز نیز می‌توان تا حدود ۵۰ وظیفه را احصا کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اینکه مقام رهبری نیز به موضوع مشارکت اشاره کردند، یادآور شد: هر گاه برای واگذاری وظایف به شورا پیگیری را آغاز کردید نمایندگان مجلس و دولت با آن مخالفت کردند.

وی افزود: بودجه استان را بر اساس شاخص‌ها تخصیص می‌دهند، اما در دریافت بودجه جز آخرین‌ها هستیم، از این‌رو درخواست می‌کنیم موضوع آب را که زندگی و حیات اصفهان به آن وابسته است، رها نکنید.

تضعیف شوراها به منزله تضعیف سرنوشت مردم و مشارکت آن‌ها در اداره شهر است

محمدرضا فلاح، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه کسی منکر نقش اساسی و کارآمدی شورا در اداره امور شهر و جامعه نیست اظهار کرد: شورا با مشارکت مردم می‌تواند بالاترین خدمات را به جامعه، شهرها و روستاها داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه همه دولت‌ها در حد حرف حمایت کردند اما در عمل حمایتی ندیدیم افزود: حتی به کاهش اختیارات شوراها فکر کردند، اگر شوراها تضعیف شود به منزله تضعیف سرنوشت مردم و مشارکت آن‌ها در اداره شهر است.

فلاح با اشاره به اینکه تصویب قانون مدیریت واحد شهری می‌تواند بزرگ‌ترین خدمت به مردم و نهاد شورا باشد، گفت: اجرای آن از بسیاری موازی کاری‌ها و حیف و میل بیت‌المال جلوگیری می‌کند، بنابراین اگر رضایت مردم را می‌خواهیم که از معنویات مقام رهبری است، باید قانون مدیریت واحد شهری اجرا شود.

وی ادامه داد: انتظار داریم دولت اماکن تاریخی، ورزشی وآنچه شورا می‌تواند به نحو احسن مدیریت کند، به شوراها واگذار کند.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان یادآور شد: بر اساس قانون اساسی، استانداران، فرمانداران و سایر مقامات کشوری که از سوی دولت تعیین می‌شوند، ملزم به رعایت تصمیمات شوراها هستند، اما شاهد هستیم که بعضی مدیران کل در سطح استان نه تنها به تصمیمات اهمیت نمی‌دهند بلکه در تصمیم گیری شورا دخالت می‌کنند؛ درخواست می‌کنم استاندار نسبت به این موارد تذکر دهد.

الگوی حکمرانی مشارکت مبنا در مدیریت شهر می‌تواند یکی از قله‌های افتخار مردم اصفهان باشد

مصطفی نباتی نژاد، رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اصل مشارکت محور مردم در عرصه حکمرانی اظهار کرد: در این موضوع به الگویی رسیدیم، برای آن تأیید علمی هم‌گرفته ایم.

وی با اشاره به الگوی سنتی که فقط شهرداری و شهروند وجود دارند، ادامه داد: در این نگاه سنتی مشارکت معنای درستی نداشته است و در نگاه و الگوی جدید مشارکت را در سه لایه تعریف کردیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: الگوی حکمرانی مشارکت مبنا در مدیریت شهر قابلیت تسری دارد، می‌تواند یکی از قله‌های افتخار مردم اصفهان باشد.

وی با اشاره به داده محوری و ابتکارات شهرداری در حوزه رصدخانه شهری گفت: اگر این تجربیات به دیگر نقاط تعمیم یابد در اشتراک گذاشتن تجربیات بسیار مؤثر خواهد بود.

قطار شهری، پروژه‌ای ملی است اما این بار را مدیریت شهر برمی‌دارد

ابوالفضل قربانی، رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه شورا و مدیریت شهر ماهانه جلساتی را با نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار می‌کنند، اظهار کرد: درخواست می‌کنم در بعضی جلسات استاندار نیز حضور داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه با فعالیت یک خط مترو نمی‌توان گفت مترو داریم تصریح کرد: عزم این دوره از شورا بر اجرای خط دوم مترو بوده است، بودجه خط دو قطار شهری به قیمت امروز ۸۵ هزار میلیارد تومان است که بعید می دانم بودجه عمرانی استان چنین عددی باشد؛ این موضوع بیانگر این است که پروژه قطار شهر، ملی است، اما اکنون فقط مدیریت شهر است که این بار را برمی‌دارد.

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به قرارداد با مپنا به ارزش ۴۵ هزار میلیارد تومان در پروژه خط دو متروی اصفهان افزود: سهمی که ما باید بپردازیم تا این قرارداد اجرایی شود، به دست استاندار تحقق می‌یابد که درخواست می‌کنم گروهی را برای این کار مشخص کنید؛ این در حالی است که شهرهای دیگر به دنبال انعقاد قرارداد با مپنا هستند و این امکان برای آن‌ها فراهم نیست، می‌طلبد ما از این فرصت استفاده کنیم.

بسیاری از ایده‌ها و اقدامات شهرداری اصفهان در کشور به عنوان الگو مطرح و اجرا شده است

مجید نادرالاصلی، رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به تعامل میان شورا و شهرداری و هماهنگی که این تعامل به همراه داشته است، اظهار کرد: سالی سرنوشت‌ساز برای نظام جمهوری اسلامی را در پیش داریم، انتخابات را سال آینده خواهیم داشت که این اتفاقات نیازمند همدلی و همراهی سازمان‌ها با مردم اس؛ در این راستا شهرداری بیشترین بعد ارتباط با مردم را دارد، اهتمامی که به این موضوع باید داشته باشید هدایت، حمایت و پشتیبانی برای پیگیری مشکلات در شهر و شهرداری است.

وی افزود: بسیاری از ایده‌های شهرداری اصفهان در کشور به عنوان الگو مطرح شده است، از آن استفاده می‌کنند؛ حاضر هستیم همه تولیدات، ایده‌ها و فکرها، برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی را به عنوان الگو در اختیار دیگر نقاط قرار دهیم.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: در جایی که اصفهان رتبه ۲۸ کشور در انتخابات را دارد، اما در تشییع پیکر شهید زاهدی اولین است، نشان می‌دهد باید فضاهایی را ایجاد کنیم تا مردم در صحنه‌های مختلف حضور یابند؛ مردم از مقامات استان انتظار دارند با عملکرد و اقدامات موجب امیدآفرینی شوند که این مهم نیازمند برنامه ریزی است.

وی با اشاره به جاری شدن زاینده‌رود و اثر گذاری در جامعه که حتی موجب رضایت‌مندی کشاورزان در شرایط سخت شده است، گفت: پیگیری موضوعاتی همچون انتقال آب دریا به اصفهان، سامانه دوم، پساب و احیای تالاب نیز بسیار اهمیت دارد.

از ساختارهای گردشگری اصفهان غافل ماندیم

احمد شریعتی، عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان نیز با تاکید بر اینکه ارتباط میان شورا، شهرداری و مدیریت استان عالی بوده است، اظهار کرد: جاری شدن آب در زاینده‌رود هم کشاورزان را خوشحال کرد، هم موجب شادابی در حوزه زیست محیطی شد که حتی تشکر دارد.

وی با اشاره به موضوعات در حوزه حمل‌ونقل گفت: مباحث فرودگاه و قطار سریع السیر بسیار مهم است، از ساختار گردشگری اصفهان با توجه به ظرفیت‌های خوبی که دارد، غافل ماندیم.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اقدامات ارائه شده در ستاد خدمات سفر شهر اصفهان به گردشگران و مسافران نوروزی تصریح کرد: گردشگران بیشترین حضور را در اصفهان دارند، شهر، دارای ظرفیت زیادی دارد که باید از آن در ارائه خدمت بهره برد.

امکان جهش تولید و مشارکت مردم در اقتصاد شهری فراهم نیست

علی صالحی، سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه تفاوت ما و مدیریت استان با دیگران در نگاه به گفتمان انقلاب اسلامی و اقدامات متناسب با آن است، اظهار کرد: اولویت امام امت موضوع اقتصادی است که با واژه‌هایی همچون مشارکت مطرح می‌شود و همه هم و غم ما باید این موضوع باشد.

وی با اشاره به ظرفیت اقتصاد شهری و محلی و ظرفیت ۳۰ همت بودجه شهرداری افزود: شهرداری در نزدیک‌ترین لبه ارتباطی با مردم است و با توجه به شرایط نسبتاً خطرناک که برای آینده اقتصاد شهر متصور هستیم، اجرایی شدن شعار سال و تغییر ریل شهرداری بسیار مهم است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان یادآور شد: مقررات‌زدایی و تسهیل مشارکت مردم از اصلی ترین موضوعات است، زیرا با مقررات موجود و شرایط فعلی امکان جهش تولید و مشارکت مردم در اقتصاد شهری فراهم نیست.

وی با اشاره به تعامل جدی برای تحقق شعار سال با مدیریت شهری برای استفاده از منابع ملی گفت: اصلاح قوانین با این جلسات و قرار گاه‌های معمولی انجام شدنی نیست، لازمه آن اقدامات ساختار شکن است.

حالِ بافت تاریخی شهر اصفهان خوب نیست

رسول میرباقری، رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه از آغاز فعالیت دولت اتفاقات خوبی در استان رخ داده است، اظهار کرد: حال بافت تاریخی شهر و وضعیت حوزه گردشگری اصفهان مطلوب نیست.

وی افزود: شهرهای دیگر یک دهم داشته شهر اصفهان را ندارند، اما گوی سبقت را ربودند و در حال حاضر در حوزه گردشگری به شهر ما پهلو می‌زنند؛ تحول در بسازی از شهرها از جمله یزد از زمانی آغاز شده که استاندار حمایت داشته است.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه پیرامون مسجد جامع اصفهان ضعیف‌ترین منطقه شهر است، ادامه داد: این وضعیت موجب شرمندگی ما است که توجه ویژه به آن نشده است، زیرا بسیاری از خانه‌ها پیرامون این محدوده از نظر سند مشکل دارد و تکلیف مالکان از سوی سازمان‌ها مشخص نمی‌شود.

وی از استاندار درخواست کرد رفع مشکلات از محدوده مسجد جامع و بازار را در دستور کار قرار دهد.

کد خبر 748794

دیگر خبرها

  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • آمادگی داریم برای رفع مشکلات اصفهان کنار مدیریت استان بایستیم
  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند
  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • شورا انتظار بعضی تغییرات در شهرداری را داشت/ بدهکاری دلیل بی‌مهری نیست
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • زنجیره افتتاح پروژه‌ها در شهر اصفهان آغاز می‌شود/ تشکیل شوراها موجب جهش در مدیریت شهری شد
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود